Co Vás zajímá?

Dnešní příspěvek bych ráda věnovala tématu „ Setkání, rozhovor, zastavení se, sdílení, popovídání a radost z tohoto“  A máme tu nový školní rok. Také se Vám zdá, že vše utíká tak nějak velmi rychle, den, týden, měsíc?

      O to příjemnější pro mě bylo hned několik nedávných drobných zastavení. Například při procházce v Centrálním parku, kam ráda chodím. Oslovil mne manželský pár, že mě odněkud zná, nakonec jsme se dostali k tomu, že z Billboardu, který jsem měla a i nyní opět mám na ulici Jeremiášova (Stodůlky). Bylo to spontánní příjemné popovídání a pěkné pocity, když jsme si notovali, jak máme rádi tuto lokalitu. Další příjemné setkání bylo s klienty, kteří skrze mne před několika lety kupovali byt na Stodůlkách, ráda jsem tedy přijala jejich pozvání na neformální setkání u odpoledního čaje, kde jsme pěkně popovídali a probrali i jejich další plány ohledně řešení bydlení, pronájmu bytu atd. Protože také bydlím na Stodůlkách, s mnoha klienty se tu často znovu potkávám, v obchodě, v dopravních prostředcích, v parku a různých akcích.  Jsou to moc příjemná setkání, která mi dělají radost a jsou mi potřebným motorem k práci. Když vidím jejich spokojené tváře jsem ráda, že moje práce má smysl.  Líbí se mi práce s lidmi, dělá mi radost je vyslechnout a pomoci. Takže, pokud by jste mě někde potkali, nebojte se mě oslovit, třeba bych mohla na poli bydlení pomoci i Vám, co myslíte? 🙂

PS: I v dnešní on-line době si stále myslím, že osobní setkání je přece pro nás lidi stále důležité a příjemnější než jen neosobní webové komunikace s roboty.  

 

Máte nějaký dotaz i Vy?   Napište mi nebo zavolejte.

e-mail: lenka.kmochova@re-max.cz 

tel. + 420 604 679 403

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 − 3 =