RE/MAX Anděl roztahuje křídla do Aše!

RE/MAX Anděl otevírá novou pobočku, tentokrát v Aši

Realitní kanceláře RE/MAX Anděl se opět rozšiřují do dalšího města. Po pobočkách v Praze, Karlových Varech a Chebu se připravuje otevření zastoupení v Aši. Pobočku připravují Jaroslav Nedvěd společně se svými partnery Lenkou Stránskou a Vladimírem Veselým. Jde o další důležitý milník v historii andělských kanceláří.

„Pro někoho jde o překvapivý krok, ale Aš je z hlediska realitního trhu perspektivní oblast. Ověřili jsme si i díky nedaleko fungující pobočky v Chebu, že si město s necelými 15 tisíci obyvateli zaslouží vlastní kancelář. Navíc cítíme, že v Aši chybí profesionální služby na velmi vysoké úrovni,“ vysvětluje Jaroslav Nedvěd, majitel RE/MAX Anděl svoje důvody pro otevření nové pobočky.

Díky blízkosti kanceláře v Chebu se budou obě místa dokonale doplňovat a ze začátku se o chod budou starat hlavně chebští makléři. Co nejdříve ale chceme rozšířit naše řady o další Anděly. Otevírá se tak zajímavá příležitost pro budoucí profesionální makléře. “Jsme připraveni tým velmi rychle rozšířit. Uvítáme především zájemce, který zná lokalitu a má chuť poskytovat nejlepší možný servis svým klientům,“ dodává Jaroslav Nedvěd. Díky propracovanému systému vzdělávání, mentoringu a vlastnímu školícímu programu dostane budoucí makléř nejlepší možnou podporu.

Těšíme se vás na adrese Hlavní 571/94.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 − dvanáct =