Rekonstrukce kanceláře

Kancelář RE/MAX Anděl, známá svým lidským a profesionálním přístupem, prochází zásadní proměnou. Rekonstrukce, kterou jsme se rozhodli uskutečnit, není jen o změně prostoru, ale i o posílení naší andělské atmosféry.

Proč rekonstrukce?

Majitel kanceláře, pan Jaroslav Nedvěd, se rozhodl pro rekonstrukci s jasným cílem – vytvořit prostředí, které bude nejen esteticky příjemné, ale také funkční a pohodlné pro všechny. Z původního velkého open space vznikne útulnější, ale přesto vzdušný a „fresh“ prostor. Tento krok nám umožní lépe reagovat na potřeby našich klientů a zajišťovat jim komfortní prostředí pro jednání a spolupráci.

Co se bude měnit?

Rekonstrukční práce začnou tento týden, kdy se vstupní prostor kanceláře promění díky malířským pracím a stavbě nové příčky. Prašné práce spojené s dokončením příčky jsou naplánovány na pátek, a celý proces bude završen finálními úpravami během víkendu. Po těchto úpravách nás čekají už jen drobné dodělávky, které prostor dotáhnou k dokonalosti.

Jaký je náš cíl?

Cílem této proměny je vytvořit prostor, kde se budete cítit příjemně a kde bude radost pracovat. Chceme, aby každá návštěva naší kanceláře byla zážitkem, kde se snoubí profesionalita s lidským přístupem. Věříme, že nový design naší kanceláře podtrhne to, co nás dělá výjimečnými – pochopení, úsměv a ochotu vyjít vstříc každému klientovi.

I během rekonstrukce zůstane naše kancelář otevřená a plně funkční. Snažíme se minimalizovat jakékoli nepohodlí a zajistit, aby váš zážitek z návštěvy nebyl nijak narušen. Přesto vás prosíme o trpělivost a pochopení, pokud by došlo k menším omezením či hluku.

Tato rekonstrukce je pro nás příležitostí nejen zlepšit fyzický prostor, ale také posílit naši vizi a hodnoty. RE/MAX Anděl vždy kladl důraz na lidský, neformální přístup a profesionální služby. Rekonstrukce je dalším krokem na naší cestě, jak vám nabídnout prostředí, které je odrazem našich představ.

Jsme přesvědčeni, že výsledek této proměny oceníte a že nově zrekonstruované prostory budou místem, kde se budete cítit vítáni a kde budete rádi řešit své realitní potřeby.

Těšíme se na vás v nové, krásnější kanceláři RE/MAX Anděl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

třináct − jedenáct =