Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 45 m2, Bořetice

3 999 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Bořetice

Nabízíme k prodeji krásný a útulný byt 2+kk v malebných Bořeticích. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží rodinného domu, který byl kolaudován v roce 2022. Dům je rozdělen na tři bytové jednotky a poskytuje tak velmi klidné bydlení. Byt má podlahovou plochu 45,1 m² a jeho okna směřují na jih do dvora, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den. K bytu náleží skladovací kóje, umístěná ve dvoře a jako bonus je součástí prodeje také vlastní parkovací místo ve dvoře o výměře 18 m², přístupné přes dálkově ovládaná vrata.

Byt je téměř nový a nabízí moderní vybavení, které je součástí prodeje, včetně krásné kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu spojenou s toaletou. Je zařízen ve světlých barvách a působí velmi svěže a moderně. Pro maximální komfort je byt opatřen předokenními žaluziemi a elektrickým podlahovým vytápěním. Ohřev vody zajištuje el. bojler umístěný v koupelně. Příjemní sousedé a pouze tři bytové jednotky v domě zaručují klidnou atmosféru.
Společný dvorek je ideální pro relaxaci nebo společenské aktivity s ostatními obyvateli domu. Bořetice nabízejí klidné a přátelské prostředí s dobrou občanskou vybaveností. Jistě oceníte i menší potraviny, které sousedí hned s domem.

Byt je ideální pro rodiny hledající klidné a bezpečné prostředí pro život, mladé páry, které ocení moderní a pohodlný domov, investory, jímž se zde nabízí skvělá příležitost pro investici, nebo seniory vyhledávající komfortní bydlení v přízemí s dobrou dostupností a klidným okolím. Celkové náklady na bydlení jsou 3.700 Kč/měsíc.

Bořetice jsou malebná vesnice nabízející harmonii mezi přírodou a občanskou vybaveností. Krásné okolí s možnostmi procházek a cyklistiky, přátelská atmosféra a klidná lokalita dělají z Bořetic ideální místo pro rodinný život. Bezproblémové financování hypotečním úvěrem je možné a pomůžeme vám zajistit nejlepší podmínky financování.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře.

Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že si tento krásný byt zamilujete!
Číslo zakázky: 077-NP06280
Město: Bořetice
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 45 m2
Zastavěná plocha: 159 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?