Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 54 m2, Děčín

2 350 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+1, 54 m2, Děčín

Nabízíme k prodeji světlý a zachovalý byt 2+1 s balkónem o podlahové výměře 54 m² v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve čtvrtém patře pětipodlažního bytového domu v klidné lokalitě Bezručova v Děčíně, na levém břehu řeky Labe v části Podmokly, která byla až do roku 1942 samostatným městem, a disponuje tak bohatou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností.

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v předsíni, která Vás po levé straně zavede do kuchyně s kuchyňskou linkou vybavenou sklokeramickou deskou (zn. Fagor) a troubou (zn. Gorenje), odkud vede také vstup na balkón. Z kuchyně se dále dostanete do prvního průchozího pokoje (momentálně ložnice), z ní do druhého pokoje (dětský pokoj), který Vás zavede zpět na chodbu. Bytová jednotka disponuje koupelnou s vanou, a samostatnou toaletou. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel (zn. Junkers), přičemž rozvody plynu jsou v mědi.

Měsíční zálohy na služby včetně fondu oprav činí 2.350 Kč (z toho samotný fond oprav činí 1.070 Kč). K tomu je třeba připočítat zálohu na plyn 3.200 Kč a zálohu na elektřinu 2.000 Kč. Celkové kompletní měsíční náklady tak činí 7.550 Kč.

Dům je hezky udržovaný, má plastová okna a je napojen na všechny inženýrské sítě. Bytový dům nedisponuje výtahem. V okolí domu naleznete dostatek parkovacích míst, veškerou občanskou vybavenost včetně potravin, lékáren, sportcentra, kina a OC Korál vzdáleného jen minutu chůze od domu. Také přímá doprava je zde perfektně zajištěná díky autobusové lince ze zastávky "Děčín hlavní nádraží", která vás například na Masarykovo náměstí doveze za 10 minut.

Děčín je nejníže položené město v České republice, známé jako brána severních Čech. Město leží na březích Labe a je obklopeno krásnou přírodou Děčínských stěn, Labských pískovců a Českého středohoří. Díky své poloze je Děčín ideálním výchozím bodem pro turistické výlety do Lužických hor, Česko-saského Švýcarska, Krušných hor i Českého středohoří. Mezi zajímavosti patří zámek Děčín, Pastýřská stěna s výletní restaurací a řada rozhleden včetně Děčínského Sněžníku.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě s rychlým přístupem ke všem městským službám a přírodním krásám regionu. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Těším se na Vás na prohlídce.
Číslo zakázky: 024-NP06674
Město: Děčín
Ulice: Bezručova
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 54 m2
Zastavěná plocha: 267 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano (3 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?