Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 60 m2, Praha 2 - Vyšehrad

7 900 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 60 m2, Praha

Exkluzivně nabízíme byt 2+kk jako Shell & Core v právě dokončené rezidenci Neklanova v historické lokalitě Praha - Vyšehrad, kousek od Náplavky a v dosahu veškerých služeb. Tento byt se dá zrekonstruovat i pro krátkodobé ubytování!

Dispoziční řešení tohoto bytu ve 4. podlaží nabízí obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou (15, 2 m2), ložnici (22,3 m2), koupelnu (4,3m2), toaletu (1,7 m2) a chodbu (10m2). Podlahy v bytě jsou původní: parkety v obývacím pokoji, plovoucí podlaha na parketách je v pokoji, v koupelně, wc a komoře je dlažba. V celém bytě jsou původní dřevěné dveře.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí. K vysokému standardu domu patří bezpečnostní vstupní dveře, nové páteřní rozvody do bytu, nová fasáda domu, nově vybudovaný výtah a repasovaná okna. Byt se prodává jako Shell & Core (před rekonstrukcí), což má výhodu, že si můžete byt upravit dle svých představ.

Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě. Okolí vyniká množstvím vynikajících restaurací, barů a kaváren. Jen za 3 minuty pěšky se dostanete na tramvajovou zastávku Výtoň a 10 minut pěšky na metro B (Karlovo náměstí). Pražské zajímavosti jako je Vyšehrad, Náplavka, Tančící dům či Žluté Lázně jsou za rohem.

Podlahová plocha celkem činní 62 m2, z toho sklepní kóje je 2,9 m2.

Rádi vám pomůžeme s financováním vaší nemovitosti. Pro osobní prohlídku nemovitosti kontaktujte makléřku na tel: +775 072 784 nebo e-mailem: martina.jandaskova@re-max.cz
ENG version:

We are exclusively offering a 2+kk apartment as Shell & Core in the just completed Neklanova residence in the historical location of Prague - Vyšehrad, a short distance from Náplavka and within reach of all services. This apartment can also be renovated for short-term accommodation!

The layout of this apartment on the 4th floor offers a living room connected to the kitchen and dining room (15.2 m2), a bedroom (22.3 m2), a bathroom (4.3 m2), a toilet (1.7 m2) and a corridor (10 m2) . The floors in the apartment are original and the whole apartment has original wooden doors.

The house has been completely renovated. The high standard of the house includes a security entrance door, new spinal wiring to the apartment, a new facade of the house, a newly built elevator and refurbished windows. The apartment is sold as Shell & Core (before renovation), which has the advantage that you can customize the apartment according to your wishes.

The neighborhood of this flat stands out for its many excellent restaurants, bars and cafes. You can reach the Výtoň tram stop in just 3 minutes on foot and metro B (Karlovo náměstí) on foot in 10 minutes. Prague attractions such as Vyšehrad, Náplavka, Tančící dům and the cycle path to Modřany are around the corner.

The total floor area is 62 m2, of which the basement cubicle is 2.9 m2.

We will be happy to help you finance your property. For a personal inspection of the property, contact the broker on phone: +775 072 784 or by e-mail: martina.jandaskova@re-max.cz
Číslo zakázky: 024-NP06240
Město: Praha 2 - Vyšehrad
Ulice: Neklanova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 60 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Rok rekonstrukce: 2024
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Individuální
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2.9
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martina Jandásková

Jandásková Martina


 
Tel. na makléře:
+420 775 072 784

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?