Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 98 m2, Praha 2 - Vinohrady

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej bytu 4+kk, 98 m2, Praha

Dovolte mi nabídnout k prodeji luxusní a prostorný mezonetový byt 4 + kk, v osobním vlastnictví nacházející se na atraktivní adrese v blízkosti náměstí Míru na Královských Vinohradech. Byt se nachází ve 4. a 5. podlaží s užitnou plochou 98 m².
Interiér bytu tvoří obývací pokoj s kuchyní a terasou (8 m2) s výhledem do klidného vnitrobloku, 2 ložnice, dětský pokoj, koupelna s úložným prostorem, se sprchovým koutem, vanou i toaletou. Ve vstupní hale se nachází praktická místnost na šatnu a další samostatná toaleta pro hosty. V objektu je k dispozici výtah.
Bytový dům je velmi udržovaný a je příkladem architektury ze začátku 20. století, který dokonale spojuje tradici a jedinečný styl.
Majitelé si po domluvě s novým vlastníkem přejí v bytě zůstat v nájmu ještě po dobu 2-3 let z důvodu dokončení jejich nového bydlení, což by znamenalo stabilní příjem z pronájmu od prověřených nájemníků od samého začátku.
Při rekonstrukci byly použity kvalitní a trvanlivé materiály, včetně dřevěných podlah, kuchyňské linky vyrobené na míru, jejíž součástí jsou i moderní technologie. Byt je navíc vybaven klimatizací pro komfort v každém ročním období.
Vhodné pro náročné klienty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a prestižní adresy a dále pro ty, kteří hledají investiční příležitost s garantovaným výnosem.
V těsné blízkosti bydlení se nachází oblíbené Havlíčkovy sady a park Folimanka. Výhodou je i výborná poloha přímo v centru města s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností MHD.
Přijměte pozvání ke kouzlu jedinečné atmosféry tohoto bytu a užívejte si pohodlí a styl bydlení v srdci Prahy!
V případě Vašeho zájmu se budu těšit na prohlídku.
Číslo zakázky: 020-NP09557
Město: Praha 2 - Vinohrady
Ulice: Jana Masaryka
Dispozice: 4+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 98 m2
Zastavěná plocha: 874 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Rok rekonstrukce: 2009
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Alexandra Nováková

Nováková Alexandra


 
Tel. na makléře:
+420 606 843 905

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?