Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 45 m2, Ústí nad Labem

2 200 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 45,50 m2, Ústí nad Labem

Nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 45,50 m², nacházející se v prvním podlaží čtyřpodlažního domu s plastovými okny a klidným vchodem v ulici Na Popluží v Ústí nad Labem (Klíše). Byt je ve stavu vhodném k rekonstrukci, avšak je hezky zachovalý a udržovaný, a je tak možné se do něj ihned nastěhovat nebo ho pronajmout. K bytu náleží sklepní kóje .

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v oddělené předsíni, která vás zavede do hlavní místnosti sloužící jako obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Z této místnosti dále pokročíte do ložnice, která je přepažena, a nabízí tak další místnost (momentálně využívána jako šatna). Z hlavní místnosti se dostanete také do koupelny se sprchovým koutem. Z předsíně pak na samostatnou toaletu.

Ohřev vody zajišťuje bojler, elektřina a plyn jsou v původních rozvodech a vytápění je plynové (WAF), s možností výměny za plynový kotel. Měsíční zálohy na služby včetně fondu oprav činí 2.147 Kč, bez elektřiny a plynu. Samotný fond oprav činí 1.365 Kč.

Lokalita je velmi vyhledávaná díky kompletní síti služeb a obchodů. V okolí naleznete základní a střední školy, univerzitu, sportovní halu, plavecký bazén, koupaliště, Kaufland, restaurace a kavárny. Pro procházky a rekreaci jsou zde Vrchlického sady nebo výšlap na Ovčí nebo Střížkovický vrch. Přímo před domem se nachází autobusová zastávka a v okolí další tři. Autem jste v centru města za pouhé 4 minuty.

Ústí nad Labem, sevřené v údolí Labe, nabízí mnoho zajímavých cestovatelských zážitků. Rodiny s dětmi ocení zoologickou zahradu, zrcadlové bludiště, modelová kolejiště nebo hrad Střekov. Obdivovatelé moderní architektury by neměli minout Mariánský most a kostel se šikmou věží. Kabinová lanovka vás vyveze k výletnímu zámečku Větruše, odkud se nabízí nejhezčí pohled na město.

Tento byt je ideální jak pro jednotlivce nebo páry hledající vlastní bydlení, tak pro investory, kteří hledají byty k dalšímu pronajímání vzhledem k skvělé lokalitě a blízkosti škol, což je ideální například pro bydlení studentů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na vaši odezvu.
Číslo zakázky: 024-NP06682
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Na Popluží
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 45 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?