Prodej bytu 2+kk v družstevním vlastnictví, 48 m2, Ústí nad Labem

1 370 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 48,18 m2, Ústí nad Labem

Vyhledávaná dispozice o 47 m2 obytné plochy, po kompletní rekonstrukci včetně koupelny a rozvodů, možnost úpravy na bezbariérový byt, okna do vnitrobloku, zažádáno o převod do osobního vlastnictví. To je jen krátký výčet vlastností, které vám nabízí bytová jednotka 2+kk umístěná ve zvýšeném přízemí panelového domu na uliční čáře Keplerova. Byt je okny situován do vnitrobloku sídliště s výhledem do zeleně. Prošel kompletní rekonstrukcí včetně rozvodů a koupelny. Byt má velmi praktickou dispozici s pevnými panelovými příčkami. Je rozdělen na ložnici se samostatným vstupem z chodby bytu a na prostorný obývací pokoj o 23.4 m2. Prakticky vyřešená koupelna po kompletní rekonstrukci nabízí umístění toalety, umyvadla, dostatečně komfortního sprchového koutu a velmi praktického umístění pračky se sušičkou. Kuchyňská linka je vybavena dřezem a je osazena elektrickým sporákem s troubou. Okna jsou plastová s výhledem do vnitrobloku na vzrostlou zeleň. Jsou situována k jihu a dodávají bytové jednotce dostatečné množství denního světla. K bytu náleží sklepní kóje.

Stávající majitel má požádáno o převod bytu do osobního vlastnictví. Dům spadá pod bytové družstvo Družba. Společné prostory jsou po renovaci velmi dobře udržované, čisté a opatřené bezpečnostním kamerovým systémem. Zadní vchod domu umožňuje pohodlný přístup do domu bez schodů. K dispozici je nový výtah. O bytě by se tedy dalo uvažovat po lehkých úpravách jako o bezbariérovém bydlení. Byt disponuje přípojkami teplé a studené vody, je osazen radiátory a k dispozici je elektřina. Byt je umístěn uvnitř půdorysu domu a je tak částečně vyhříván byty po obou stranách a bytem v dalším patře.

Družstvo Družba je solidním správcem a partnerem pro koupi takového bytu. Byt je možno za určitých podmínek převést do osobního vlastnictví. Žádost o převod byla družstvem akceptována a nyní se čeká na administrativní úkony vedoucí k možnému převodu. Stávající majitel nemá vůči družstvu žádné nesplacené závazky, anuita bytové jednotky je také splacena - potvrzeno družstvem. Parkování vozu je možné na ulici Keplerova.

Vzhledem k predikcím vývoje realitního trhu je nyní velmi dobrý čas na to pořídit si nemovitost za dobrou cenu. Navíc cena zohledňuje družstevní vlastnictví, nikoli osobní. Byt si už jen upravíte například výmalbou ke svému vkusu a můžete bydlet. Bez starostí, bez řešení rekonstrukce.
Číslo zakázky: 024-NP06779
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Keplerova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 8
Celková plocha: 48 m2
Zastavěná plocha: 535 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 1
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Aleš Čížek

Čížek Aleš


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 522

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?