Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 34 m2, Valtice

4 127 963 czk / za nemovitost
akční cena - sleva 10 % do 31.08.2024, včetně DPH 21%, provize, právního a poprodejního servisu

Prodej bytu 2+kk, 34 m2, Valtice

Nabízíme k prodeji apartmány v apartmánovém komplexu s vinným sklepem, venkovním bazénem se slanou vodou a dokonalým designem ve Valticich na ulici Modřínová. Vítejte v dokonalé symbióze luxusu a elegance v úchvatném světě Villy Malbec. Tento nový projekt, zrozený z úspěšného konceptu sousední Residence Barrique, přináší do života jedinečnou kombinaci moderního stylu, úžasného komfortu a prvotřídního vybavení. Zahájení výstavby je naplánováno na říjen 2024 a předání apartmánů v květnu 2026.

Umístění v prémiové lokalitě malebného kraje slunce a vína není jen náhodou. Villa Malbec se nachází pouhých 300 metrů od barokního zámku v srdci města Valtice, nabízejícího nejen pohodlnou dostupnost, ale i okouzlující atmosféru prozkoumávání historie a kultury.

Villa bude mít tři nadzemní podlaží s 11 apartmány nabízející dispozice 1+kk a 2+kk a jedno podzemní podlaží, kde se bude nacházet kolárna. Všechna podlaží budou propojena výtahem. Bude přinášet dokonalý svět pro ty, kteří vyhledávají nádherný životní styl spojený s vínem, sluncem a nezapomenutelnými zážitky.

Každý apartmán bude vynikat moderními prvky a špičkovým vybavením. Dálkově ovládané vytápění a klimatizace, zabezpečovací systém Jabltron, vlastní parkovací místo za dálkově ovládanou bránou a osobní vinná kóje pro uchování a archivaci vína jsou jen začátek. Bezpečnost a pohodlí budou zajištěny díky kamerovému dohledovému systému a centrálnímu ohřevu TUV. Výhodou je i možnost odpočtu 21% DPH při nákupu na firmu.

Dalším z bonusů je možnost kompletní správy apartmánu spojeného s komerčním využitím. Zahrnuje to řadu výhod, jako je pravidelná údržba a úklid, správa rezervací a komunikace s hosty, a to vše s maximální péčí a profesionalitou. Tato služba umožňuje majitelům naplno využívat svůj čas a energii na své zájmy, rodinu a relaxaci. Společnost úspěšně provozuje již apartmánový dům ve Valticích pro 20 vlastníků apartmánů. Nejlepší představu o fungování Vašeho apartmánu získáte na stránkách www.residencebarrique.cz.

Projekt bude mít vlastní web s online rezervacemi, Facebook a Instagram, a zařadí se mezi top 5 resortů ve Valticích na prestižní doméně www.valtice.cz.

Villa Malbec není pouze o luxusním bydlení, ale také o zážitcích a odpočinku. Obyvatelé mohou relaxovat u krytého slaného bazénu o rozměrech 6 x 4 metry, nebo se ponořit do atmosféry vinného sklepa klenutého cihlami v suterénu objektu.

Tento projekt je výjimečným útočištěm pro ty, kdo touží po moderním luxusu, úžasné lokalitě a nádherném životním stylu. Vítejte tam, kde se snoubí pohodlí s elegancí a každý moment se stává nezapomenutelným zážitkem.

Energetická náročnost budovy bude B – velmi úsporná.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Číslo zakázky: 077-NP06230
Město: Valtice
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 34 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Projekt
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?