Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 94 m2, Železná Ruda

9 990 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 94 m2, Železná Ruda

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný světlý horský apartmán 3+kk o ploše 90 m2 s výhledem na Velký Javor v Bavorském lese. Apartmán je situován ve 3.NP komplexu, jehož součástí je recepce, wellness centrum a fitness. Apartmán je plně vybavený ve vysokém standardu, topení je centrální. Dispozice: prostorná chodba, obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem včetně luxusních spotřebičů, 2 ložnice, prostorná koupelna s podlahovým topením, sprchovým koutem, WC a 2 umyvadly, další samostatné WC. Z hlavní ložnice je vstup do šatny. Vestavěný nábytek je dělaný na míru buď z dubového masivu nebo v grafitové úpravě. Součástí bytu je garážové stání v budově a sklep (4 m2), který je vybaven vyhřívačem na lyžáky, háky na kola a prostornou policí na dřevo do krbu.
Apartmán v současné době velmi dobře funguje na krátkodobý pronájem, má své vlastní webové stránky a domény (celkem 5), je součástí portálu Amazing places. Je možné se domluvit s majitelem ohledně převedení webových stránek a domén, včetně registrace na Amazing Places a skladu. Top recenze.

Horské šumavské městečko Železná Ruda se během staletí proměnilo ze zapadlé osady hluboko v lesích v oblíbené středisko zimní i letní turistiky a rekreace - kromě bezpočtu běžeckých tratí a speciálních tras pro skialpinisty tu najdete řadu sjezdovek, bikepark i kouzelná šumavská ledovcová jezera, Černé a Čertovo. . Kromě přírodních krás a sportovních areálů se můžete těšit i na muzeum loutek a historických motocyklů, obnovený pivovar, motokáry nebo lanové centrum. Další úžasné možnosti sportovního i kulturního vyžití skýtá sousední Bavorsko.
Pro více informací či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás.
Číslo zakázky: 205-NP09718
Město: Železná Ruda
Ulice: Javorská
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 8
Celková plocha: 94 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Schwarz

Schwarz Jana


 
Tel. na makléře:
+420 731 632 075

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?