Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 54 m2, Praha 10 - Hostivař

21 000 czk / za měsíc

Pronájem bytu 2+kk, 54 m2, Praha

Ve výhradním zastoupení nabízím k dlouhodobému pronájmu komfortní byt 2+kk v bytovém domě Slunečný vršek, orientovaný jižním směrem, situovaný v oblíbené části Hostivaře - jen pár minut od Hostivařského lesoparku a přehrady. Byt o velikosti 54 m² včetně balkónu, se nachází ve 2. patře (ze šesti) moderního bytového domu. Součástí pronájmu je také garážové stání umístěné v protějším domě.

Prostorný a světlý byt disponuje chodbou, komorou, koupelnou s vanou a toaletou, ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na balkón. Podlahové krytiny tvoří plovoucí podlaha v obytných místnostech, v ostatních místnostech je položena dlažba. Byt je vybavený rekuperací, kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeramická deska, elektrická trouba, myčka, lednice s mrazákem), šatní skříní v ložnici a pračkou v komoře.

Okolí nabízí pestré volnočasové vyžití – v areálu se nachází minigolfové hřiště, sportovní plochy pro basketbal, volejbal, pétanque, horolezecká stěna i tenisová zeď. V pěší vzdálenosti je dostupný hypermarket Vivo Hostivař, restaurace, kavárny, fitness centrum a další služby.

Dopravní dostupnost je výborná – pár kroků od domu je autobusová zastávka Nad Košíkem, odkud jste na metru "C" Opatov za pouhých 6 minut.

Nájemné 21.000 Kč/měsíčně, záloha na služby 4.000 Kč/měsíčně pro 1-2 osoby, elektřina se převádí na nájemníka. Kauce 42.000 Kč, provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH.

Požadujeme slušné, spolehlivé a bonitní nájemníky, nekuřáky,upřednostňujeme zájemce bez domácích mazlíčků. Pro více informací či domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte e-mailem.
Číslo zakázky: 205-NP10743
Město: Praha 10 - Hostivař
Ulice: Rižská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 54 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - dálkové
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Šárka Sabová

Sabová Šárka


 
Tel. na makléře:
+420 776 636 121

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?