Prodej chaty / chalupy, 48 m2, Malíkovice

2 000 000 czk / za nemovitost

Prodej chaty, 48 m2, Malíkovice

Nabízíme ke koupi dvoupodlažní, zděnou, podsklepenou chatu (zahradní domek) s užitnou plochou 48 m2 na vlastním pozemku se vzrostlými okrasnými stromy a keři o výměře 434 m2, v zahrádkářské osadě na okraji obce Malíkovice. Zahrádkářská osada Sádek se nachází na klidném místě, v těsném sousedství lesa, na pomezí přírodního parku Džbán.

Do chaty je zaveden vodovod (na zimu se vypíná, cca 3 měsíce), elektřina 230 V, odpady svedeny do jímky. Na zalévání zahrady se využívá dešťová voda svedená okapy do huntu. Částečně zatepleno. V přízemí chaty se nachází veranda, obývací místnost s kuchyní a toaleta. Vytápění kamnami na pevné palivo. V patře je pak místnost na spaní a lodžie. Prostorný sklep. Možnost parkování přímo na vašem pozemku či před vratami zahrádkářské kolonie.

Zahrada kolem chaty má okrasný i užitkový charakter. K dispozici je venkovní posezení, tábořiště, dvě kůlny na úschovu dříví a sekačku trávy, skleník. Zastavěná plocha chaty činí 28 m2.

Obec Malíkovice se rozkládá v severozápadní části okresu Kladno mezi obcemi Drnek a Řisuty - cca 7 km západně od města Slaný, 13 km od Kladna, 30 min od okraje Prahy a pouhých 8 km od nájezdu na D6. Autobusové spojení do Kladna, Slaného a do Prahy (nádraží Veleslavín) pouze 1 hod. (vozem 30 min.). V obci Malíkovice je základní vybavenost, restaurace, revitalizovaný rybník vhodný ke koupání a rybolov. Nemovitost je vhodná pro sezónní zahrádkaření a rekreaci.

Uvedená cena obsahuje provozi realitní kanceláře, advokátní servis a je tedy pro kupující již konečná.
Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte makléře.
Mapa zde: https://mapy.cz/s/nezokabelo
Číslo zakázky: 023-NP08055
Město: Malíkovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 48 m2
Plocha pozemku: 434 m2
Zastavěná plocha: 28 m2
Plocha zahrady: 406 m2
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 12
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Bezděk

Bezděk Roman


 
Tel. na makléře:
+420 602 273 133

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?