Prodej domu, 162 m2, Aš

2 499 900 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 162 m2, Aš

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme rodinný dům v osobním vlastnictví o dispozici 5+1 s celkovou podlahovou plochou 162,5 m2. Okolo domu najdeme příjemnou zahradu o výměře 227m2, která je nenáročná na údržbu. Dům má celkem 4 podlaží. Technické podlaží (sklep), dvě obytná podlaží a podkroví, které se dá využít jako odkládací prostor. Celému domu vévodí skvostná terasa, která je umístěna přímo nad garáží a je přístupná z chodby domu od kuchyně. Zde budete chtít trávit večery při západu slunce, nebo rána u teplé kávy.

Stavba je cihlová, střecha sedlová. Okna jsou z větší části plastová, původní jsou pouze dvě. Vytápění je řešeno zánovním plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva, který se nevyužívá. Ohřev teplé vody je řešen pomocí bojleru. Celkově je dům určen spíše k rekonstrukci. Parkování je možné přímo před domem, na vlastním pozemku nebo v garáži z které jdete rovnou do domu, což člověk ocení hlavně v zimních měsících.

Dům se nachází ve velmi klidné a žádané okrajové časti města Aše s dobrou dopravní dostupností a má obrovský potenciál. Rodinný dům těží ze své polohy, v blízkosti je rozsáhlá příroda. Jako velký bonus je základní škola, která je v docházkové vzdálenosti od domu. Ve vzdálenosti max. 3 km je Vrch Háj, kde je plně funkční lyžařský areál, také je zde kompletně vybavené sportovní centrum (mini golf, lezecká stěna, atd,).

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým rádi pomůžeme.
Číslo zakázky: 251-NP00813
Město:
Ulice: Koperníkova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 162 m2
Plocha pozemku: 316 m2
Zastavěná plocha: 89 m2
Plocha zahrady: 227 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Vladimír Veselý

Veselý Vladimír


 
Tel. na makléře:
+420 774 903 933

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?