Prodej domu, 82 m2, Bořetice

4 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej rodinného domu, 82 m2, Bořetice

Nabízíme na prodej rovinatý pozemek o výměře 253 m² s plánovanou výstavbou nízkoenergetického zděného rodinného domu v Bořeticích, který je samozřejmě součástí této nabídky. Tento moderní dům s dispozicí 3+kk a obytnou plochou 67,14 m² a terasou 15 m² bude ideální volbou pro všechny hledající klidné a krásné místo pro život. Výstavba domu již započala v srpnu 2024 a předpokládané dokončení je plánováno s velkou rezervou na červenec 2025.

Navrhovaný rodinný dům bude mít jedno nadzemní podlaží se sedlovou střechou, bude nepodsklepený a finančně nenáročný. Díky svým nízkoenergetickým vlastnostem bude splňovat energetickou třídu B – velmi úsporná. Pozemek je podle územního plánu určen pro plochy bydlení čisté (BC).

Dispozice domu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem přes francouzské okno na terasu orientovanou na jih, dále ložnici, pokoj, koupelnu, samostatnou toaletu a praktickou technickou místnost. Všechny tyto prostory jsou propojeny chodbou, z která bude přístup do půdního prostoru vhodného pro skladování.

Dům se vyznačuje moderním designem a bude vybaven komfortním podlahovým vytápěním řešeným tepelným čerpadlem vzduch/voda. Okna budou plastová s izolačními trojskly, což zajistí tepelnou pohodu a úsporu energií. Dům bude napojen na vodovod, kanalizaci a elektřinu a budou připraveny rozvody pro instalaci fotovoltaiky. V obývacím pokoji pak budou nachystaná krbová kamna, která dodají interiéru útulnou atmosféru.

Kupující bude mít možnost vybrat si zařizovací předměty dle svého vkusu, jako jsou obklady, podlahy a dveře, což umožňuje vytvořit si domov přesně podle svých přání a představ. Za domem bude zahrada s vydlážděnou terasou a s dostatkem sluníčka, ideální pro odpočinek a chvíle strávené se svými nejbližšími. Samozřejmostí jsou před domem plánována dvě parkovací místa. K dispozici veškerá stavební a projektová dokumentace.

Bořetice nabízí krásnou a klidnou lokalitu, která je ideální pro rodinný život. Příroda v okolí a přátelská atmosféra vesnice činí z této nabídky skvělou příležitost pro rodiny hledající svůj vysněný domov. Lokalita poskytuje dobrou občanskou vybavenost. Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci na pořízení pozemku s novostavbou, která splní všechny Vaše představy o moderním a úsporném bydlení.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací.
Číslo zakázky: 077-NP06224
Město: Bořetice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 82 m2
Plocha pozemku: 253 m2
Zastavěná plocha: 132 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?