Prodej domu, 100 m2, Brno

12 490 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 100,77 m2, Brno

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi řadový rodinný dům v atraktivní lokalitě Brno - Řečkovice na ulici Vránova, který je ideální pro ty, kteří hledají projekt pro kompletní rekonstrukci a zároveň příležitost k realizaci vlastních představ o bydlení.

Doporučuji zhlédnout video-prohlídku a 3D prohlídku.
Základní informace:
• Dispozice: 5+1
• Užitná plocha: 100,77 m²
• Obytná plocha: 77,28 m²
• Celková užitná plocha: 175,72 m²
• Zastavěná plocha: 96 m²
• Celková plocha pozemku: 235 m²
• Zahrada: 139 m²

Dům disponuje zajímavou současnou dispozicí 5+1, což zaručuje dostatek prostoru pro rodinu. Půdní prostor nabízí skvělou příležitost k vybudování půdní vestavby, čímž by se mohla zásadně zvětšit obytná plocha a vytvořit další komfortní prostor pro bydlení.

V suterénu se nachází místnost, kterou lze využít jako společenskou místnost, ideální pro horké letní dny, jelikož propojuje interiér s krásnou zahradou o rozloze 139 m². Tento prostor je jako stvořený pro rodinné aktivity, grilování či odpočinek na čerstvém vzduchu. Většina obytných místností je vybavena původními dubovými parketami, které dodávají interiéru šarm a eleganci. Nemovitost také disponuje charakteristickými funkcionalistickými prvky, jako je zábradlí na schodišti a široké průchozí dveře, které podtrhují její architektonický styl.

Nemovitost je vhodná pro kompletní rekonstrukci, což dává novému majiteli možnost přetvořit dům podle svých představ a potřeb. Lokalita Brno - Řečkovice je vyhledávaná pro svou klidnou atmosféru a dostupnost k veškeré občanské vybavenosti, včetně škol, obchodů a parků.

Všechny informace jsou shrnuty na stránkách www.dumjakobrno.cz

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií a také si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. Berte prosím na vědomí, že uvedené výměry můžou být pouze orientační. Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tento dům představuje vynikající příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do bydlení s potenciálem.
Číslo zakázky: 268-NP02668
Město: Brno
Ulice: Vránova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 235 m2
Zastavěná plocha: 96 m2
Plocha zahrady: 139 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Rok rekonstrukce: 1964
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 41
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Filip Engl

Engl Filip


 
Tel. na makléře:
+420 777 330 440

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?