Prodej domu, 111 m2, Cerhenice

11 490 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb

Prodej rodinného domu, 111 m2, Cerhenice

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout k prodeji novostavbu rodinného domu. Dispoziční řešení domu je 4+kk, chodba, 2x koupelna a WC, technická místnost s elektrokotlem, komora, obývací pokoj s kuchyní, ložnice a dva dětské pokoje - viz. plánek. Kuchyňská linka do tvaru U je vybavená vestavěnými spotřebiči.
Interiérové dveře jsou s obložkami, dveře do chodby a do obývacího pokoje jsou posuvné do pouzdra. Podlahovou krytinou je kvalitní dlažba. Vytápění je podlahové, v koupelně radiátor typu žebřík.
Okna jsou plastová 6-ti komorová, zasklená trojsklem, opatřená vnitřními žaluziemi. Střešní krytina je pálená taška. Dům je postavený z ytongu se zateplením, díky čemuž má nadstandardní tepelně izolační vlastnosti. Průkaz energetické náročnosti budovy je B - velmi úsporná.
Dům je napojený na elektřinu, vodovodní řád a kanalizaci.
U domu jsou chodníky, terasa ze zámkové dlažby. Vynikající lokalita: v obci ZŠ, MŠ, dětský klub, lékař pro děti i dospělé, dům s pečovatelskou službou pro seniory, dvě dětská hřiště + jedno keltské, naučná stezka, environmentální centrum pro vzdělávání dětí, spolkový dům, fotbalový stadion, víceúčelové hřiště s umělým povrchem, obchod, restaurace.
Doprava: Kolín 10 km, Praha 40 km, nájezd na dálnici Praha - Hradec Králové 4 km. V obci jezdí vlak směr Praha – Kolín, další spojení zajišťuje autobusová doprava.
V případě zájmu kontaktujte makléře, který Vás rád touto nemovitostí provede a sdělí bližší informace. V případě více zájemců o koupi nemovitosti se bude nemovitost prodávat formou aukce.
Číslo zakázky: 059-NP07264
Město: Cerhenice
Ulice: Edvarda Beneše
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 111 m2
Plocha pozemku: 812 m2
Zastavěná plocha: 135 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - elektrické
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Luboš Holub

Holub Luboš


 
Tel. na makléře:
+420 606 402 668

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?