Prodej domu, 158 m2, Černošice

14 600 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 158 m2, Černošice

Nabízím ke koupi rodinný dům s dispozicí 3+1 situovaný v ulici V Kosině v Černošicích. Tento dům se nachází ve vyhledávané části obce na svažitém pozemku s nádherným výhledem na okolní krajinu. Okna a terasa domu jsou orientovány na jihovýchod, zatímco zahrada směřuje na severozápad. Hlavní vstup je umístěn na zadní straně domu a k němu vede mírné schodiště. V prvním nadzemním podlaží najdete vstupní halu, kuchyň, dvě ložnice, koupelnu s WC a prostorný obývací pokoj s výstupem na terasu s výhledem na Černošice. V suterénu domu se nacházejí technické a skladovací prostory, včetně velkého sklepu, kotelny a garáže. Možnost rozšíření užitné plochy nabízí také rozlehlá půda.

Stav objektu vyžaduje kompletní rekonstrukci, přičemž stavba byla kolaudována v roce 1976 a zachovává původní konstrukce a technologie. Dům je ve spodní části obestavěn žulovými kvádry. Stěny jsou buď z pálených cihel, nebo pěnosilikátových tvárnic. Stavba má dřevěná okna, betonové podlahy a střešní krytinu z pálených tašek. Zahrada je středně svažitá s výsadbou dřevin podél hranic pro zvýšení soukromí. Příjezd k domu je ze spodní strany ulice.

Topení je zajištěno kotlem na tuhá paliva, s možností připojení na plynovod, který je přiveden na hranici pozemku. K dispozici jsou také krbová kamna v obývacím pokoji. Odpad je sveden do jímky s možností připojení na veřejnou kanalizaci. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.

V okolí nemovitosti najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, pošty, zdravotnických zařízení, kina a restaurací. Dopravní dostupnost zajišťují MHD a vlakové spojení do centra Prahy. Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 205-NP10655
Město: Černošice
Ulice: V Kosině
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 158 m2
Plocha pozemku: 772 m2
Zastavěná plocha: 117 m2
Plocha zahrady: 655 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace, Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 60
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lukáš Kcheler

Kcheler Lukáš


 
Tel. na makléře:
+420 607 611 740

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?