Prodej domu, 155 m2, Chýně

23 490 000 czk / za nemovitost
Včetně provize a veškerého právního servisu.

Prodej rodinného domu, 155.81 m2, Chýně

Veškeré informace na www.dum-chyne.cz

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o celkové užitné ploše 155,81 m2 + garáž pro dva automobily. Rodinný dům leží v krásné, klidné a značně se rozvíjející obci Chýně.

Rodinný dům je řešen ve 2 obytných podlažích se dvěma koupelnami a v aktuální dispozici i dvěma kuchyněmi. Prvnímu nadzemnímu podlaží dominuje velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a velkorysým vstupem na terasu, dále pak pracovna, ložnice, šatna, technická místnost a koupelna s toaletou. Ve druhém nadzemním podlaží je prostorná chodba aktuálně využívaná jako další kuchyně, dvě ložnice, a dále pak koupelna s toaletou.

Stavba domu, jehož kolaudace proběhla v roce 2018, je koncipována jako řadový dům.  Novostavba cihlového domu je rovněž kompletně zateplená. V domě je podlahové topení (vytápění) napojené na hlavní zdroj vytápění - tepelné čerpadlo.

Na pozemku o celkové ploše 387 m2 se dále nachází zastíněná prosklená hliníková pergola uzavíratelná s prosklenými stěnami a krásný vytápěný bazén.

V obci Chýně naleznete kompletní občanskou vybavenost – mateřské a základní školy, obchod s potravinami, kavárnou a lékárnou, dále několik restaurací, pošta a bankomat. Cesta autem do Prahy na Zličín trvá cca 10 minut, přímým autobusem bez přestupu cca 25 minut. V obci je rovněž vlakové nádraží.

Koupě domu se dá financovat pomocí hypotečního úvěru. Pro další informace či zájem o prohlídku nás kontaktujte.

Spolupráce s konkurenčními realitními makléři vítána.

Prohlídky domu jsou možné v rámci dne otevřených dveří, a to 24.10.2024 od 16:30 - 18:00 hodin. Máte-li zájem o prohlídku tohoto domu v uvedený termín, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo mailem a rezervujte její přesný čas. V případě většího počtu zájemců bude dům prodán nejvýhodnější nabídce.
Číslo zakázky: 205-NP10746
Město: Chýně
Ulice: Fránova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 155 m2
Plocha pozemku: 387 m2
Zastavěná plocha: 176 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ano
Topení: Lokální - elektrické, podlahové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jakub Žižka

Žižka Jakub


 
Tel. na makléře:
+420 603 408 239

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?