Prodej domu, 120 m2, Doksy

9 750 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 120 m2, Doksy

Nabízíme k prodeji hezký rodinný dům s dispozicí 3+kk v obci Doksy u Kladna. Jedná se o dům v klidné, rezidenční lokalitě s výbornou dopravní dostupností do Kladna i Prahy. Dům prošel zdařilou kompletní vnitřní i vnější rekonstrukcí, směrem do zahrady byla realizována přístavba s termínem kolaudace 7/2024.

V přízemí domu se nachází předsíň, chodba, velkoryse prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (47,4 m2), prostorná koupelna s WC (13,9 m2) a praktická šatna (5,7 m2). Obývací pokoj je velmi světlý, disponuje pěti okny s přímým vstupem na zahradu. Přepažením obývacího pokoje lze snadno získat další ložnici v přízemí, dům pak bude mít dispozici 4+kk. Moderní kuchyňská linka je opatřena vestavěnými spotřebiči Electrolux. V prvním patře domu se nachází dvě ložnice (17,5 a 9,15 m2) a WC s umyvadlem (1,2 m2). Dům je částečně podsklepen (5 m2), k dispozici je půdní prostor (23 m2). Vytápění domu je zajištěno pomocí elektrokotle Protherm, celé spodní patro má vytápění v podlaze. Ohřev teplé vody je zajištěn pomocí elektrického bojleru, fasáda domu je zateplena polystyrenem tl. 10 cm.

Na zahradě domu je místo pro zaparkování dvou automobilů, nově zde byl postaven altán o rozloze 19 m2.

Doksy je malá obec s 1700 obyvateli nedaleko Kladna. V obci je široká občanská vybavenost, nalezneme zde poštu, kadeřnictví, prodejnu potravin - Jednota, obvodního lékaře, zubní ordinaci, mateřskou i základní školu, knihovnu, tři restaurace, sportovní halu, dětské hřiště, sokolovnu, hřiště na fotbal, basketbal, hokejbal, beach volejbal a tenisový kurt. Obec je obklopena lesy, přiléhají k ní dva rybníky. Sjezd na dálnici D6 je vzdálen pouhé 3 km.

Nemovitost lze financovat pomocí hypotečního úvěru, v případě zájmu prosím kontaktujte uvedeného makléře.
Číslo zakázky: 023-NP08032
Město: Doksy
Ulice: Krahulecká
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 120 m2
Plocha pozemku: 222 m2
Zastavěná plocha: 85 m2
Plocha zahrady: 137 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 5
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marek Kotík

Kotík Marek


 
Tel. na makléře:
+420 722 222 228

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?