Prodej domu, 144 m2, Kladno

17 500 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 144 m2, Kladno

Nabízíme k prodeji prvorepublikovou vilu na jedné z nejlepších adres v Kladně, v ulici Strouhalova.

Tato krásná vila z roku 1938 vás uchvátí svou historií a detailně provedenou rekonstrukcí, která zachovala původní prvky a doplnila je moderním komfortem.

V přízemí domu se nachází předsíň, koupelna s WC, rozlehlý obývací pokoj (41 m2) a kuchyně. V prvním patře nalezneme koupelnu s WC a tři ložnice. Jednoduchou stavební úpravou lze dům přestavět na dvougenerační. Dům je kompletně podsklepený a v půdním prostoru lze vybudovat další obytné místnosti a zvětšit tak užitnou plochu až na 220 m2.

Celý dům prošel citlivě provedenou rekonstrukcí, která zachovává původní kouzlo. Pečlivě rekonstruovaná okna a dveře z masivního dřeva, doplněné klikami z bílé mosazi, dodávají domu autentický charakter. Dvě moderní koupelny poskytují dostatek pohodlí pro celou rodinu a kuchyně vybavená spotřebiči Gorenje je dostatečně prostorná, aby sloužila zároveň jako jídelna. Obývací pokoj s renovovanou dubovou podlahou a elegantním interiérem vytváří příjemnou atmosféru pro setkání s rodinou a přáteli. Španělská, cementová dlažba v chodbě dodává domu osobitý styl a schodiště Kengott je nejen funkčním, ale i estetickým prvkem interiéru. Plynový kotel Protherm zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody v celém domě. Přilehlá zahrada s altánem poskytuje místo pro relaxaci nebo rodinné oslavy a garáž s vraty na dálkové ovládání poskytuje prostor pro vaše vozidlo. Bezpečnostní systém Jablotron zajišťuje klidný spánek a pocit bezpečí.

Poloha domu v klidné rezidenční čtvrti nabízí dostatek soukromí, přitom poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Dům leží přímo u všech kladenských sportovišť, aquaparku, cyklostezky a lesa. Nově budovaná rychlodráha a blízkost napojení na dálnici D6 zajišťují výborné spojení s Prahou.

Tato vila je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonii mezi historií a moderními prvky. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!
Číslo zakázky: 023-NP08199
Město: Kladno
Ulice: Žerotínova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 388 m2
Zastavěná plocha: 203 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 74
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marek Kotík

Kotík Marek


 
Tel. na makléře:
+420 722 222 228

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?