Prodej domu, 119 m2, Kotvrdovice

2 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 119 m2, Kotvrdovice

Hledáte dům pro trvalé bydlení nebo chalupu v dobré lokalitě? Nabízíme k prodeji rodinný dům o dipozici 3+1 s pozemkem 1530 m2 v klidné obci Kotvrdovice v okrese Blansko. Dům je přízemní a situovaný mimo hlavní komunikaci. Je částečně podsklepený, má 3 prostorné pokoje, kuchyň, samostatnou koupelnu, WC, prádelnu a technickou místnost. K domu náleží pěkná klidná zahrada se skleníkem, kůlnou a výhledem do zeleně bez sousedů. Do domu je zavedená elektřina a plyn, voda je ze studny, odpad svedený do jímky. Topení zajišťuje plynový kotel a radiátory. Nová jsou plastová okna směrem do ulice. Dům je jinak v původním stavu a je určený k celkové rekonstrukci, což ale poskytuje skvělou příležitost přizpůsobit si bydlení svým požadavkům a nárokům.

Kotvrdovice jsou dobrým místem pro rodinné bydlení díky své poloze v blízkosti přírody Moravského krasu a základní občanské vybavenosti. V obci je škola, školka, obchod, restaurace a další služby. Okolí je vhodné pro turistiku, cykloturistiku a jiné volnočasové aktivity. Z Kotvrdovic je dobrá dopravní dostupnost do větší měst jako jsou Jedovnice (3 km), Blansko (13 km) a Brno (25 km).

Pokud se vás tento dům zaujal, ráda vás provedu osobně. Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.
Realitní kancelář REMAX Delux zprostředkovává informace nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost za jejich úplnost, správnost a přesnost.
Číslo zakázky: 268-NP02549
Město: Kotvrdovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 119 m2
Plocha pozemku: 1530 m2
Zastavěná plocha: 160 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Olga Oldřichová

Oldřichová Olga


 
Tel. na makléře:
+420 604 339 493

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?