Prodej domu, 242 m2, Krabčice

8 200 000 czk / za nemovitost
včetně všech úkonů spojených s převodem, právním servisem včetně advokátní úschovy

Prodej rodinného domu, 242 m2, Krabčice

Vítám vás u prohlídky vašeho budoucího domu v obci Krabčice u Roudnice nad Labem. V obci, která nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost pro klidný a bezpečný život vás a vašich dětí. V obci, která leží v malebné krajině na severním úpatí posvátné hory Říp. A kompletní fotky a informace naleznete na www.re-max.cz.

V roce 1973 si původní majitel převzal technické podklady s výkresy ke zděnému domu typ PN 82b od n.p. OSP Kolín, který se rozhodl postavit na rovinatém pozemku o rozměrech cca 20 x 30 m. Dům je podsklepen a napojen na inženýrské sítě. Plyn je k dispozici, avšak k domu není přiveden. Celková užitná plocha domu nabízí 242 m2 prostoru pro soukromí vaší rodiny. Dům nabízí velmi vhodnou a praktickou dispozici, která je nyní řešena jako 4+1. Skvělá je možnost plně využít prostor v podkroví a získat tak patro se dvěma ložnicemi a menší pracovnou včetně terasy. Za stěnami ložnic se ukrývá po každé straně domu 19 m2, které čekají, až je začleníte do obytných prostor. Sklep je praktický s výškou stropu 2 m. Rozdělen na hlavní chodbu, garáž, místnost vhodnou na dílnu či hernu, kotelnu a menší místnost, ve které je nyní umístěna sprcha. Tahle malá místnost je ideální pro zbudování relaxačního zázemí vašeho domu - sauny pro 4-5 osob. Výška stropu sklepa z něj dělá plnohodnotné patro. Jste vášnivý cyklista, chcete domácí fitness, hernu nebo řemeslnou dílnu? Máte zde místnost 4,5 x 3,5 m o 15,75 m2. Prostě sklep jak má být.
Dům je velmi dobře udržovaný a natolik v dobré kondici, že jej lze obývat okamžitě. Vše je plně funkční. Kuchyňská linka byla vyhotovena na míru a v interiéru kuchyně působí velmi dobře. Dřevěné obložení dodává interiéru pocit tepla a klidu. A když už nebudete chtít trávit čas v domě máte k užívání zahradu s trávníkem a několika okrasnými trvalkami a dřevinami. Je zde umístěna stavba na ploše 15 m2. Je do ní přivedena elektřina a zvenčí na ní navazuje zastřešená terasa. Pozemek na své užší straně sousedí s vedlejším domem v místech, kde mají oba domy zahrady. Prostor tak působí otevřeněji s více zelení. Podélně sousedí s vedlejším domem více na blízko, avšak z této strany domu nejsou žádná okna, která by tak narušovala vaše budoucí soukromí.
Dům vytápí kotel na tuhá paliva a je zde osazen starší elektrický kotel. Zdrojem teplé vody elektrický bojler. Dům disponuje elektřinou (dvoufáze), přípojkou k vodovodu, přípojkou na hloubkovou kanalizaci. Okna plastová dvojsklo, rok výroby 2007. Střešní krytina nová, plechová.

Krabčice nabízí plnou občanskou vybavenost -Mateřská školka, Základní škola, obecní úřad vč. Czechpointu, pobočka ČSOB poštovní spořitelny, o Česka pošta a obecní knihovna, obchody s potravinami a drogistickým zbožím, zastávkou autobusové dopravy na trase R.n.L. – Mělník. Poloha obce je velmi dobrá vůči D8. Obchvat R.n.L. s dálničním přivaděčem na D8 je vzdálen od domu do 5-7 minut jízdy. Poté dalších cca 5-8 min jízdy na dálniční sjezd.
Číslo zakázky: 024-NP06796
Město: Krabčice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 242 m2
Plocha pozemku: 610 m2
Zastavěná plocha: 105 m2
Plocha zahrady: 292 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 76.5
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Aleš Čížek

Čížek Aleš


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 522

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?