Prodej domu, 153 m2, Ledeč nad Sázavou

4 990 000 czk / za nemovitost
Včetně provize RK a právního servisu.

Prodej rodinného domu, 153 m2, Ledeč nad Sázavou

Hledáte vícegenerační dům ve městě, ale na klidném místě? Nabízím Vám třípodlažní zděný dům s užitnou plochou 153 m², postavený ve svahu, v neprůjezdné ulici s jižní orientací. Ideální pro bydlení nebo podnikání.

První podlaží:
Kuchyň (15,9 m²), obývací pokoj (21,1 m²), předsíň, koupelna s vanou, samostatné WC a místnost (17,5 m²) s umyvadlem, která dříve sloužila jako kosmetický salón, vhodná pro pracovní účely či bydlení.

Druhé podlaží:
Dva pokoje (18 a 22 m²) oddělené dvojkřídlými dveřmi, ložnice (16,7 m²), koupelna s vanou (7,4 m²) a samostatné WC v mezipatře. Na předsíň navazuje směrem do zahrady terasa (17 m²) a je zde i výstup na půdu, kde je další skladovací prostor.

Suterén:
Chladný sklep na potraviny, kotelna, dílna, prostorná garáž (24 m²) s montážní jámou a třetí samostatné WC v mezipatře.

Zahrada:
V mírném svahu rostou ovocné stromy a keře (třešně, jablka, švestky, ostružiny, angrešt). Zděný zahradní domek s kuchyňkou, elektřinou a vodou, a sklad pro drobné hospodaření. Prostory kolem domu lze využít pro posezení, skladování dřeva nebo parkování druhého auta.

Inženýrské sítě:
Elektřina (400 V, HDO), obecní vodovod a kanalizace, telefonní a internetové (wifi) připojení, plynová přípojka před domem. Interiéry a rozvody (elektřina, voda, topení) jsou v původním stavu určeném k rekonstrukci, kterou si nový majitel může udělat podle vlastního využití a představ.

Místo:
Ledeč nad Sázavou, s dominantním zámkem, leží v SZ části kraje Vysočina, 15 km od dálnice D1 a 85 km od Prahy. Veškerá občanská vybavenost včetně vlakového a autobusového spojení. Blízká města: Světlá nad Sázavou (12 km), Humpolec (22 km), Čáslav (29 km) nebo okresní město Havlíčkův Brod (29 km).

Pro více informací či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Rád vás domem provedu a pomohu i s hypotečním financováním. Proměňte své sny v realitu v tomto úžasném kraji!
Číslo zakázky: 218-NP05883
Město: Ledeč nad Sázavou
Ulice: Pod Stínadly
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 153 m2
Plocha pozemku: 113 m2
Zastavěná plocha: 113 m2
Plocha zahrady: 597 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 40
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Braňo Pažitka

Pažitka Braňo


 
Tel. na makléře:
+420 736 174 175

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?