Prodej domu, 144 m2, Litoměřice

7 100 000 czk / za nemovitost
Cena za nemovitost zahrnuje veškerý právní servis, vklad kupní smlouvy do katastru a je pro Kupujícího konečná bez dalšího navýšení.

Prodej rodinného domu, 144,2 m2, Litoměřice

Ulice Plešivecká spojuje město Litoměřice s částí, která se nazývá Miřejovická stráň. Miřejovická stráň je podstoupena řadu let výstavbě rodinných domů a vilek. Je to nová, exkluzivní lokalita Litoměřic. Trochu odbočím - cena stavební parcely zde dosahuje částky 5 000,-Kč za metr čtvereční. Na jižním okraji této lokality na uliční čáře ulice Plešivecká nabízím ke koupi rodinný domek se zahradou, samostatně stojící garáží a dílnou. Pozemek, na kterém dům včetně příslušenství stojí má celkovou výměru 533 m2. Zastavěná plocha domu a nádvoří činí 192 m2 z nichž 64 m2 je podstoupeno stavbě domu samotného. Dalších cca 24 m2 zabírá plocha stavby garáže spojené s dílnou. Dům disponuje všemi inženýrskými sítěmi - vodovodní řád, elektřina, plyn a přípojku na veřejnou kanalizační síť.
Dům samotný byl postaven v polovině 40.letech 20.století. Z poloviny podsklepený dům nabízí dvě hlavní místnosti v přízemí a zázemí v podobě zádveří, chodby, toalety a schodištěm do prvního patra a do sklepa. Na obývací pokoj navazuje koupelna se sprchovým koutem. Součástí kuchyně je také komora/spíž. Do prvního poschodí vás dovede schodiště. První poschodí nabízí dvě ložnice a třetí menší místnost s oknem jako pracovna. Tato místnost je osazena stropním vstupem na zbytek půdy. Prostor nad zádveřím lze využít jako menší terasu. Při řešení místností, které jsou nyní průchozí se nabízí možnost tuto menší místnost využít jako část chodby a zbudovat zde samostatný vstup do jedné z ložnic. Zahrada je rovinatá plocha, na kterou je přivedena voda na zalévání. Akorát tak velká, aby vám dávala možnost si aktivně odpočinout. Na pozemku domu se nachází již zmíněná stavba garáže, jejíž součástí je dílna. Váš vůz bude v pohodlí a bezpečně střežen za vraty domu. Garáž je osazena elektřinou, střecha pultová.
Závěrem ještě pár technických detailů. Dům je zateplen, osazen plastovými okny, krov včetně krytiny po rekonstrukci opatřený parozábranou. Topení zajišťuje plynový kombinovaný kotel. Částečné podsklepní domu vám umožní umístit veškeré zázemí právě sem - pračku, sušičku apod.
Ohledně nabídky doporučuji navštívit stránky re-max.cz, kde naleznete virtuální prohlídku domu a veškerou fotodokumentaci. Případné zájemce rád domem provedu. Přijďte se podívat a zvážit, zda domek na Plešivecké ulici bude pro vás a vaši rodinu tím vhodným.
Číslo zakázky: 024-NP06704
Město: Litoměřice
Ulice: Plešivecká
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 533 m2
Zastavěná plocha: 64 m2
Plocha zahrady: 341 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 23
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Aleš Čížek

Čížek Aleš


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 522

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?