Prodej domu, 350 m2, Lovečkovice

12 000 000 czk / za nemovitost
Včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a advokátní úschovy.

Prodej rodinného domu, 350 m2, Lovečkovice

Nabízíme Vám možnost vlastnit jedinečnou nemovitost nacházející se v malebné krajině Českého středohoří, obci Lovečkovice, části Náčkovice. Nemovitost leží v srdci krásné přírody a zároveň v dosahu městské vybavenosti, na severu Čech, hodinu jízdy z Prahy.

Unikátní atmosféra této nemovitosti, prostorná rovinatá zahrada a lokalita, ve které se nemovitost nachází, vás okouzlí. Interiér domu byl navržen známou českou designerkou Mgr. Nadiou Surel, jejíž osobitý styl vepsal domu duši.

Tato výjimečná nemovitost je určena k bydlení či realizaci vlastního podnikatelského nebo jiného záměru. Bydlení v tomto rodinném domě může být dvougenerační, dům má dva samostatné vstupy. Celý dům je velmi prosvětlen a skvěle dispozičně řešen. Dominanty domu tvoří obývací část domu s krbovými kamny a kuchyňským koutem s jídelnou v jeho přízemí a prostorný pokoj s možností všestranného využití umístěný v prvním patře domu. Z jídelny domu je možnost vstupu na zahradu francouzskými dveřmi. V přízemí se nachází dále chodba, koupelna s vanou a toaletou, technická místnost a velký sklep. V prvním patře pak dále tři samostatné pokoje, druhá kuchyně, další koupelna se sprchovým koutem a chodba, ve které jsou umístěny vestavěné skříně. Nemovitost se prodává včetně části jejího vybavení. Součástí domu je též dílna a druhý sklep. Vytápění celého domu zajišťuje tepelné čerpadlo a krbová kamna.

Zahrada je rovinatá s celkovou výměrou 2.861 m2 a pokud byste si přáli ještě více prostoru, je možno si pronajmout další pozemky okolo. Na zahradě stojí stodola s potenciálem pro další využití, dále domek pro uskladnění zahradní techniky, pergola s grilem a příjemným posezením. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy. Předností jsou krásné výhledy do okolí.

Nemovitost se nachází v bezprostřední blízkosti přírody a svému majiteli poskytuje dostatečné soukromí. V okolí se nachází pouze několik dalších domů.

Okolní krajina nabízí širokou škálu možností pro sportovní, turistické a rekreační vyžití. V těsné blízkosti se tyčí druhý nejvyšší vrch Českého středohoří. Nad Náčkovicemi je krásný výhled z Víťovy rozhledny do okolní krajiny. Zubrnické muzeum nadchne. Ideální pro milovníky přírody, kultury, umění i historie.

Pokud Vás tato jedinečná nabídka zaujala, kontaktujte makléře nemovitosti.

Prohlídkové dny jsou stanoveny na 9. 6. a 16. 6. 2024.
Číslo zakázky: 024-NP06594
Město: Lovečkovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 350 m2
Plocha pozemku: 2861 m2
Zastavěná plocha: 216 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Jiné
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Jímka, Trativod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 5
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Antonín Mrňák

Mrňák Antonín


 
Tel. na makléře:
+420 725 374 079

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?