Prodej domu, 105 m2, Neurazy

2 180 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 105 m2, Neurazy

Nabízíme k prodeji rekreační chalupu, která je vhodná i k trvalému bydlení, situovanou v poklidné obci Partoltice, která se nachází zhruba 9 km od města Nepomuk v Plzeňském kraji. Chalupa je udržovaná a nabízí útulné zázemí pro odpočinek i každodenní život. K chalupě náleží garáž a menší předzahrádka, která skýtá prostor pro posezení nebo menší zahradničení.

Chalupa je dispozičně velmi dobře řešená a poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život.
V přízemí se nachází: vstupní předsíň s úložným prostorem.
Kuchyně vybavená stylovými kachlovými kamny, která dodávají interiéru tradiční venkovský charakter a zároveň zajišťují příjemné teplo.
Obývací pokoj, který je světlý a prostorný. Ložnice, která se nachází rovněž v přízemí a je ideálním místem pro odpočinek.
Koupelna spojená s WC je prakticky umístěna v přízemí.
V horním patře najdete dvě samostatné ložnice, které poskytují klid a soukromí. Z horního patra je přístup na prostornou terasu, která se nachází nad garáží. Tato terasa je ideálním místem pro relaxaci, kde si můžete vychutnat slunečné dny.

Chalupa je po menších úpravách vhodná ke komerčním účelům jako ubytovací zařízení.

Obec Partoltice je menší, velmi klidná vesnice, která svým obyvatelům nabízí výjimečný klid a možnost relaxace. Okolní příroda láká k mnoha volnočasovým aktivitám, jako jsou pěší turistika, cykloturistika nebo houbaření. Díky své poloze je chalupa ideálním místem pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu, ale zároveň ocení snadnou dostupnost všech potřebných služeb.

Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekém městě Nepomuk, kde jsou k dispozici obchody, lékařské služby, školy, restaurace a další zařízení. Další možnosti poskytuje obec Neurazy, která se nachází přibližně 3 km od Partoltic. Neurazy jsou menší, ale příjemná obec s venkovským charakterem, kde najdete základní služby pro každodenní potřeby. Obec se pyšní krásným okolím a bohatou historií, což z ní činí atraktivní místo pro bydlení i rekreaci.

Pro více informací, včetně orientačních půdorysů a výměr, kontaktujte prosím makléře této nabídky. Rádi vám poskytneme detailní informace a zajistíme prohlídku této zajímavé nemovitosti.
Číslo zakázky: 020-NP09500
Město: Neurazy
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 105 m2
Plocha pozemku: 171 m2
Zastavěná plocha: 81 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michaela Mikešová

Mikešová Michaela


 
Tel. na makléře:
+420 773 609 166

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?