Prodej domu, 245 m2, Pavlov

24 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej rodinného domu, 245 m2, Pavlov

Exkluzivně nabízíme k prodeji atypický rodinný dům v lokalitě a s výhledem, který naleznete jen na málo místech. Každý den můžete obdivovat krásy okolní přírody, výhled do údolí, na zámek nebo do kopců a lesů, na hrad. Jste na místě, kde máte přírodu za plotem, a přitom veškerou občanskou vybavenost do 5 km a krajské město do 23 minut.

K vašemu rodinnému sídlu v obci Pavlov u Mohelnice o celkové ploše 10.670 m2 se dostanete z hlavní silnice bránou s DO po asfaltové cestě, lemované cca stoletými olivovníky a okrasnými jehličnany, s panoramatickým výhledem od Pradědu, přes údolí Mohelnické brázdy, na zámek Úsov nebo hrad Bouzov. Dům o velikosti 245 m2 je motivován Provence. Dubová kuchyně s pracovní deskou z kvalitní brazilské žuly, dveře z masivu s patinou a dalšími doplňky, vše vyrobeno na zakázku.

V hlavní části domu naleznete zádveří, velkou denní místnost (58 m2) s obývací částí, jídelnou a kuchyní, chodbu, WC, pracovnu, ložnici (21 m2), koupelnu (11 m2) a šatnu (5 m2). V ložnici i denní místnosti můžete sledovat východ slunce a na terase si vychutnat svou oblíbenou ranní kávu.
V druhé části domu, propojené chodbou, ale i se samostatným vchodem, je zádveří s úložným prostorem, ložnice (15 m2) a koupelna s WC (5 m2).
Ve třetí části je víceúčelová hala (95 m2), kde je technické zázemí, sklad, sauna a prostorná část pro posezení i vaření. V technickém zázemí je systém vytápění, domácí vodárna, připojení na pračku, sušičku, myčku a oceníte i sprchový kout a WC. Je na vás, zda si halu více přizpůsobíte k bydlení nebo díky své výšce cca 330 cm ji využijete k podnikání, parkování, dílně nebo jiným zálibám.

Ve venkovní zastřešené terase s kuchyní se budete velmi příjemně cítit s rodinou i s přáteli. Na terasu navazují kůlny, kde pohodlně zaparkujete zahradní techniku a nářadí nebo zde najde prostor kutil pro dílnu. Za blokem kůlen je prostor, kam je přivedena voda, odpad a elektřina a můžete zde pohodlně zaparkovat karavan, nebo s mobilheimem vytvořit další prostor pro bydlení nebo ubytování hostů a návštěv. Na zahradě, která je z části oplocena, naleznete dostatek prostoru k vlastní realizaci např. vysazení menšího ovocného sadu.

Provozní náklady na dům jsou velmi příznivé. Vodu máte z vlastní 90 m vrtané studny, odpadní voda se likviduje ve vlastní čističce s vysokou účinností a využitím vody k zalévání. Vytápění a ohřev vody v zásobníku (270 l) je zajištěno tepelným čerpadlem 5. generace Daikin, denní místnost a víceúčelová místnost jsou vybaveny klimatizací Daikin s funkcí vytápění. Současná měsíční záloha na elektřinu je 5.500,-Kč. Internetové připojení je zdarma.

Venkovní prostor snad nelze ani popsat. Ten musíte vidět. Vužijte fotografie, 3D virtuální prohlídku (se zobrazením místností i bez nábytku) nebo video. Velmi rádi vás provedeme domem a zahradou osobně. Zažijte si v této oblasti příjemný a čistý vzduch, šumění lesa a úžasné výhledy v každou roční dobu.

Kompletní technické informace vám předáme na prohlídce nemovitosti.
Číslo zakázky: 020-NP09581
Město: Pavlov
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 245 m2
Plocha pozemku: 10670 m2
Zastavěná plocha: 298 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Topení: Jiné, podlahové
Voda: Studna
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?