Prodej domu, 240 m2, Rataje nad Sázavou

14 950 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb

Prodej rodinného domu, 240 m2, Rataje nad Sázavou

Exkluzivně nabízíme k prodeji chatu ve vyhledávané rekreační oblasti Rataje nad Sázavou na vlastním pozemku o celkové velikosti 1 300 m2. Nachází se v okrajové části chatové oblasti "Na Břečkárně". Příjezd je po celoročně dostupné, zpevněné, obecní cestě. Svou velikostí uspokojí i nároky početné rodiny nebo vám umožní pohodlné setkávání s přáteli.Tato nemovitost je ideální pro velkou rodinu, skupinu sportovců, firemní akce, firemní rekreační centrum. V současné době je objekt využíván k pobytovým účelům, který je velmi vyhledáván. Objekt prošel rozsáhlou kompletní rekonstrukcí za použití vysoce kvalitních stavebních materiálů a díky tomu má PENB hodnotu B. Chata je obyvatelná celoročně s bezproblémovou možností trvalého bydlení. Prodej včetně vybavení.

Dispozičně je členěna na jídelnu, dvě plně vybavené kuchyňské linky, nádherně prosvětlený a vzdušný obývací prostor s krbem, šest dvoulůžkových pokojů, technickou místnost, koupelnu se sprchovacími boxy a dvě samostatné toalety. Všechny obytné prostory mají nádhernou mramorovou podlahu. Dále je chata částečně podsklepená, prostor se využívá ke skladování dřeva, jízdních kol a dalšího potřebného materiálu. Perličkou je zde útulná vinotéka přístupná ze zahrady za chatou. Na zahradě je k dispozici bazén a dětská prolézačka, prostorná terasa, venkovní posezení s ohništěm a venkovním krbem s možností grilování.

Voda je zde z vlastního vrtu zajišťujícího dostatek vody na provoz. Topení je ústřední s tepelným čerpadlem, ohřev vody bojlerem. Pro pitnou vodu je zde zařízena úpravna vody. K nadstandardnímu vybavení patří kamerový a zabezpečovací systém, protipožární čidla a automatická závlaha trávníku.

Rataje nad Sázavou je obec se základní občanskou vybaveností, více v blízkých Uhlířských Janovicích či Sázavě. Kolín a Kutná Hora 30 km, Praha cca 50 min po dálnici D1. Nachází se zde hrad Pirkštejn, ratajský zámek a kostel sv. Matouše. Nádherné okolí plné lesů vás bude přímo vybízet k aktivnímu prožití volného času. Je zde nepřeberné množství turistických a cyklistických tras, k řece Sázavě je to 5 minut pěšky.

Součástí prezentace je i 360° prohlídka

Pro další informace prosím volejte makléři nabídky.
Číslo zakázky: 059-NP07246
Město: Rataje nad Sázavou
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 240 m2
Plocha pozemku: 1300 m2
Zastavěná plocha: 319 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon
Topení: Ústřední - elektrické
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Ryšán

Ryšán Radek


 
Tel. na makléře:
+420 603 830 711

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?