Prodej domu, 185 m2, Spořice

5 400 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 185 m2, Spořice

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům, který je umístěn nedaleko centra v zastavěné části obce Spořice na pozemcích o celkové výměře 521 m2
Dům je obdélníkového půdorysu, nepodsklepený o zastavěné ploše 125 m2. Dům má dvě nadzemní podlaží s podlahovou plochou 185 m2. V přízemí domu se nachází předsíň se schodištěm do 1.patra, kuchyně, dva pokoje a koupelna se sprchou a toaletou. V prvním patře najdeme chodbu, pokoj (může sloužit jako další chodba), další tři pokoje, šatna a koupelna s velkou vanou.
Rodinný dům je napojen na vodu z veřejného řádu, veřejnou kanalizaci, elektřinu a plyn. Rekonstrukce domu proběhla v letech 2005 až 2010. Momentálně je dům a pozemek bez pravidelné údržby a bude potřeba určitých oprav. Dále je je na pozemku velká pergola a stavby, které sloužily k chovu domácích zvířat.

Obec Spořice se nachází zhruba 3 km JZ od Chomutova. V obci se nachází částečná občanská vybavenost – obecní úřad, Česká pošta, mateřská a základní škola, zdravotnické zařízení, kulturní a sportovní zařízení, dům seniorů s knihovnou atd. Ostatní občanská vybavenost je v sousedním okresním městě Chomutov. Jezdí zde pravidelná linka MHD Spořice – Chomutov.

Rodinný dům včetně pozemků se prodává v insolvenčním řízení. Případné dotazy ohledně průběhu prodeje a možnosti financování Vám v případě zájmu zodpovím. Fotografie interiéru Vám zašlu v případě zájmu o nemovitost na požádání.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo sjednání nezávazné prohlídky. Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování.
Číslo zakázky: 032-NP08777
Město: Spořice
Ulice: Smetanova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 185 m2
Plocha pozemku: 521 m2
Zastavěná plocha: 125 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Noska

Noska Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 725 482 013

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?