Prodej domu, 161 m2, Třebenice

8 200 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 161 m2, Třebenice

v obci Třebenice, okr. Litoměřice v úrodném kraji s příjemným klimatem. Jedná se o samostatný dvoupodlažní objekt s částečným podsklepením a bohatým příslušenstvím, vhodný pro rodinu i pohodlné dvougenerační obývání. Disponuje pěti pokoji, dvěma kuchyňskými linkami a koupelnami na obou podlažích, širokým schodištěm, terasou a prostorným světlým zádveřím vhodným i k zimování rostlin.
Zastavěná plocha samotného RD činí 69m², jeho užitná plocha včetně sklepa a terasy 161m² + přilehlé zděné přístavby s využitím letní kuchyně, dílna a garáž o ploše cca 120m². Celková výměra tří parcel čítá 1.028m², nemovitosti jsou nabízeny včetně veškerého vybavení a zařízení. Součástí je i sklep s vnitřním přístupem o ploše 20m². Dále je na pozemku garáž pro jeden vůz, prostorná užitková část umožňuje pěstování vlastního ovoce a zeleniny, zídkou oddělené zastřešené posezení s udírnou a grilem, vyzděný bazén napouštěný z vlastní studny (9m hloubky, voda v 5m). Obecní vodovod, odpady řeší kanalizace, elektřina 220 i 380 V, vytápění zajištěno kondenzačním plynovým kotlem Buderus GB 072 24kW s vysoce účinnou kondenzační technologií se standardizovanou účinností až 109 %, alternativní zdroj příjemného sálavého tepla nabízí instalovaná kachlová kamna na tuhá paliva.
Energetický štítek a technická zpráva jsou v procesu vyhotovení, údaje budou aktualizovány.
V obci zdravotnické středisko, dětský lékař, zubař, lékárna, knihovna, pošta, MŠ, ZŠ, školní jídelna, různé obchody, vinotéka i několik restaurací. Sportovní vyžití umožňuje malebná krajina, tenisové kurty, sportovní hala a fotbalové hřiště. Dopravní dostupnost zajistí autobusové i vlakové spojení, vozem do Lovosic 10 min., Litoměřice 20min., Praha 40min. Alternativní odkaz na videoprohlídku : https://youtu.be/t5NqPrv0ZXs?si=AGZs3yaNCp3G3cu4

Pro bližší dotazy a možnost sjednání prohlídky, kontaktujte makléře nabídky.
Číslo zakázky: 024-NP06742
Město: Třebenice
Ulice: Lipová
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 161 m2
Plocha pozemku: 210 m2
Zastavěná plocha: 69 m2
Plocha zahrady: 1028 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Voda: Zdroj pro celý objekt, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 20
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kamil Hotovec

Hotovec Kamil


 
Tel. na makléře:
+420 608 356 595

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?