Prodej domu, 186 m2, Ústí nad Labem

5 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 186 m2, Ústí nad Labem

Hledáte nový domov, který byste přizpůsobili k obrazu svému? Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Skorotice v Ústí nad Labem. Dům se rozkládá na pozemku o výměře 927 m², z toho zastavěná plocha činí 305 m². I když dům vyžaduje rekonstrukci, nabízí skvělý potenciál pro vytvoření ideálního rodinného bydlení. Díky jeho dispozicím a skvělé lokalitě má obrovský potenciál pro budoucí užívání.
 
V 1. nadzemním podlaží (99 m²) najdeme kuchyň s prostornou spíží, dva pokoje (jeden s krbovými kamny), komoru, samostatnou toaletu, a technickou místnost s plynovým kotlem a bojlerem na vodu. Z předsíně vede schodiště do 2. nadzemního podlaží (87 m²), kde jsou 3 samostatné pokoje, prostorná koupelna s vanou, šatna a druhá toaleta. Z jednoho z pokojů je přístup na terasu s výhledem do zahrady. Podkroví (53 m2) nabízí další prostor, který lze využít dle vlastních potřeb. Dům je částečně podsklepený a disponuje tak sklepem o výměře 8,4 m².
 
Na pozemku se nachází také garáž o ploše 23,4 m² s přímým vjezdem z ulice, a dvě kůlny (každá cca 20 m²) ideální pro uskladnění nábytku či nářadí. Zahrada je rovinatá a nabízí možnost relaxace, grilování nebo zahradničení.
 
Dům je zateplený a jeho technické parametry zahrnují plynový kotel pro vytápění, ohřev vody na elektrický bojler, připojení na veřejný vodovod a kanalizaci, je osazen dřevěnými a plastovými okny. Měsíční náklady na bydlení pro 1 osobu činí v průměru 5.300 Kč (kompletní přehled k dispozici na prohlídce).
 
Lokalita Skorotice je klidná vilová čtvrť, ideální pro rodinné bydlení. Do centra Ústí nad Labem se autem dostanete za pouhých 7 minut. Autobusová zastávka je vzdálena 5 minut chůze od domu. I když v přímém okolí nenajdete rozsáhlou občanskou vybavenost, klid a pohodová atmosféra zdejší čtvrti vše vyvažují. Přírodní krásy okolí přímo vybízejí k výletům a relaxaci.
 
Pokud hledáte nemovitost s potenciálem k rekonstrukci a toužíte po bydlení v klidné lokalitě se skvělou dopravní dostupností ke všem službám, neváhejte mě kontaktovat - rád Vám na vše odpovím, sdělím podrobnější informace a můžeme se společně domluvit na termín prohlídky. 
Číslo zakázky: 024-NP06831
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Na Valech
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 186 m2
Plocha pozemku: 927 m2
Zastavěná plocha: 305 m2
Plocha zahrady: 799 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 8.4
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?