Prodej domu, 142 m2, Velké Březno

10 950 000 czk / za nemovitost
včetně veškerých poplatků RK

Prodej rodinného domu, 142 m2, Velké Březno

Nabízíme Vám možnost vlastnit zajímavou novostavbu rodinného domu dispozičně řešeného jako 4+kk s užitnou plochu 142 m2 ve Vítově u Velkého Března. Jedná se o samostatně stojící, přízemní dům se sedlovou střechou a obytným podkrovím, který byl kolaudován v roce 2023.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, technická místnost, kuchyňský kout včetně vestavěných spotřebičů (myčka, mikrovlnka, indukční deska a el. trouba) s komorou a obývací částí, ze které je přímý vstup na zahradu. Po schodišti se dostaneme do podkroví, kde jsou 3 ložnice a koupelna s vanou a toaletou. Okna jsou plastová tříkomorová. Vytápění a ohřev vody zajištuje tepelné čerpadlo s bojlerem. V celém domě je podlahové topení. V obývací části je možné dále k vytápění využít krbová kamna. Jedná se zateplený zděný dům z cihel Porotherm, na střeše je betonová taška KM Beta. Pod pozemkem u obecní komunikace je vybudovaná opěrná zeď. Veškerá stavební dokumentace k dispozici k nahlédnutí.

Kolem domu se rozkládá zahrada o výměře 945 m2, která je připravena k vlastní realizaci, lze si ji vybudovat podle svých představ. V rohu pozemku je připraven prostor pro vybudování garážového stání.

Pro svou polohu, krásný výhled, soukromí a klidnou lokalitu, vřele doporučuji. V okolí se nachází spousta zeleně, v blízkosti je les, cyklostezka podél řeky Labe, možnost příjemných procházek do okolí. Veškerá občanská vybavenost v dosahu ve Velkém Březně, mateřská i základní škola, veřejná knihovna, obchody se smíšeným zbožím, restaurace i pivovar Heineken. Velmi dobře fungující obec se spoustou oblíbených akcí pro děti i dospělé. Dále jsou k dispozici např. tenisové kurty nebo sportovně-relaxační areál ve Valtířově. Nejznámější památkou obce je Státní zámek Velké Březno se svým nádherným parkem.

Dobrá dopravní dostupnost do Ústí n/L. cca10 km, Děčína 20km, Litoměřic 20 km.

Pro více informací k této nemovitosti nebo pokud budete mít zájem o prohlídku domu volejte realitní makléřku.
Číslo zakázky: 024-NP06562
Město: Velké Březno
Ulice: Pod Vartou
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 142 m2
Plocha pozemku: 1051 m2
Zastavěná plocha: 106 m2
Plocha zahrady: 945 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické, podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Bázlerová

Bázlerová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 524

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?