Prodej pozemku, 1729 m2, Brno

21 990 000 czk / za nemovitost
včetně právního servisu, provizi u této nabídky nehradíte.

Prodej pozemku pro bydlení, 1729 m2, Brno

Ojedinělá příležitost koupě pozemku s již vydaným stavebním povolením, pod dominantou Židenického kopce. Klid, zeleň a hlavně prostor, kde se opravdu nadechnete.

Rovinatý pozemek s výměrou 1 729 m2 se nachází na ulici Viniční, která právem patří mezi nejhezčí lokality této městské části. K dispozici jsou všechny sítě i projekt s vydaným stavebním povolením. Tato nemovitost nabízí příležitost pro jednotlivce, kteří si chtějí splnit svůj sen o bydlení bez dojíždění, navíc v přátelské čtvrti se skvělou komunitou a plnou občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti. Může však být zajímavá i pro zájemce s vizí menšího developerského projektu, díky kterému může vzniknout kvalitní bydlení v prostředí, kde se snoubí klid s vynikající dostupností a službami, s komfortem velkého pozemku.

Kredibilita této části Brna neustále roste, mimo jiné například i díky rychle rostoucímu areálu Nová Zbrojovka s řadou mezinárodních firem nebo třeba s nově otevřeným gymnáziem PORG.

Přijďte si zažít jedinečnou atmosféru na místo, které může být Vaším budoucím domovem a zavolejte mi pro termín Vaší prohlídky. Těším se na viděnou v Židenicích.
Číslo zakázky: 077-NP06358
Město: Brno
Celková plocha: 1729 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Individuální, Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Bodáková

Bodáková Jana


 
Tel. na makléře:
+420 736 780 983

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?