Prodej pozemku, 38396 m2, Hrotovice

42 235 600 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 38396 m2, Hrotovice

Jste nebo budete dodavatel do JE Dukovany a hledáte nové zázemí nebo sídlo firmy co nejblíže JE Dukovany?
Pozemek u areálu bývalé farmy JZD v Hrotovicích nabízí skvělé možnosti pro vybudování hal a případně služebních bytů pro obsluhu necelých 8 minut od JE Dukovany a je dobře přístupný k dopravním komunikacím. V územním plánu je pozemek (v současné době orná půda) vymezen jako plocha pro lehkou výrobu a sklady s maximální výškou zástavby 12 m od úrovně upraveného terénu s minimálním podílem zeleně 20%, směrem do volné krajiny po obvodu plochy je nutné vysázet izolační zeleň. Tyto a 2 další regulativy jsme zapracovali do vizualizace, která ukazuje jednu z možností, jak vybudovat váš nový areál. K dispozici dostanete veškeré podklady z územního plánu, všechny regulativy i znění celého územního plánu včetně doplňujících změn.
Pozemek je zajímavý z několika důvodů: z pohledu dostupnosti k JE Dukovany, umístěním na rovině, polohou areálu mimo obec, rozlohou, zajišťující dobré naplánování interní logistiky v areálu. Zde mohou vyrůst domy nebo byty vašich zaměstnanců. Vizualizace napoví, jak by mohlo vypadat rozložení vašich hal, nicméně můžeme pomoci s modelování jejich výsledné podoby podle vašeho konkrétního projektu.
Těším se na osobní setkání na prohlídce, napište si prosím o případné podklady a informace, které byste chtěli před prohlídkou. Pěkný den, Petr Kratochvíl Remax Delux
Číslo zakázky: 268-NP01773
Město: Hrotovice
Celková plocha: 38396 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Komerční výstavba
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?