Prodej pozemku, 850 m2, Jinačovice

7 300 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 850 m2, Jinačovice

Hledáte ideální místo pro stavbu vašeho vysněného domu? Nabízíme k prodeji slunný stavební pozemek o rozloze 850 m² v malebné obci Jinačovice v těsné blízkosti přírodního parku Baba a golfového areálu Kaskáda, nedaleko je Brněnská přehrada. Tento pozemek je připraven k okamžité výstavbě.
Specifikace nabídky:
• Rozloha pozemku: 850 m²
• Platné stavební povolení vč. projektové dokumentace. Můžete využít změny stavby před dokončením a dům upravit / změnit dle vašich přání
• Existující stavební deska již na místě
• Projekt dvojpodlažního domu 6+kk s podlahovou plochou okolo 160 m² (1.NP - 82 m² a 2.NP – 75 m²)
• Dvojgaráž součástí projektu
• Všechny inženýrské sítě (elektřina, optický kabel, přípojka vody, kanalizace) na hranici pozemku
• Příjezdová komunikace je součástí pozemku a bude lemována zelení (stromy, keře) a realizována na náklady prodávajícího.

Rodinný dům je postaven cíleně v horní části pozemku tak, aby byl odstíněn od hluku okolní dopravy na účelové komunikaci a zároveň poskytoval majitelům absolutní soukromí na odpočinkové terase.
Pozemek je umístěn v klidné severovýchodní části obce ideální pro rodinné bydlení v těsné blízkosti přírodního parku Baba a golfového areálu Kaskáda a brněnské přehrady. V okolí najdete základní občanskou vybavenost a zároveň si můžete užívat krásy přírody a klidu.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02485
Město: Jinačovice
Celková plocha: 850 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Karin Takáčová MPH.

Takáčová Karina


 
Tel. na makléře:
+420 777 205 910

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?