Prodej pozemku, 11417 m2, Lazsko

14 500 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 11417 m2, Lazsko

Nabízíme k prodeji rozsáhlý rovinatý soubor parcel o celkové výměře 11.417 m², který se nachází v malebné obci Lazsko (~ 216 obyvatel), poblíž Příbrami. Tento soubor zahrnuje 5 parcel (1 stavební parcela o velikosti 4.309 m², 3 zahrady a 1 komunikaci) a je situován na krásném a klidném místě, v polosamotě, v blízkosti lesa.

Součástí nabídky je i projekt na stavbu rodinného domu. Po zabydlení budete mít možnost zahradničit, užívat si procházek, cyklistiky, a vychutnávat si čerstvý vzduch daleko od ruchu města. Můžete se těšit výhledem až na Šumavu.

Na pozemku je zavedena elektřina a je zde vrtaná studna o hloubce 50 m. Odpadní vody je nutné řešit prostřednictvím ČOV. Přístup k pozemku je zajištěn obecní příjezdovou cestou. Parcela je ohraničena plotem s bránou, přičemž v blízkosti plotu se nacházejí vzrostlé okrasné a ovocné stromy.

V obci Lazsko se nachází větší část památníku Vojna u Příbrami, Městský úřad, poštovní schránka a zastávka autobusu. Nedaleká obec Milín je vzdálena přibližně 3 km, Příbram 9 km, obě s veškerou občanskou vybaveností. Blízkost Brd a přehrady Orlík činí tuto lokalitu atraktivní. Praha je vzdálena cca 50 km (30 minut autem).

Tato koupě je i výhodnou investicí.

Pro další informace a sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.
Katastrální území LASZKO, číslo LV 106.
Mapa nemovitosti zde: https://mapy.cz/s/ganomorudo
Číslo zakázky: 023-NP08033
Město: Lazsko
Celková plocha: 11417 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Autobus
Voda: Studna
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Bezděk

Bezděk Roman


 
Tel. na makléře:
+420 602 273 133

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?