Prodej pozemku, 4847 m2, Podsedice

3 400 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize RK a právního servisu.

Prodej pozemku pro bydlení, 4847 m2, Podsedice

Hledáte pozemek pro výstavbu domu na Litoměřicku? Na okraji Českého středohoří, v obci Podsedice, se možná právě pro Vás otevírá tato jedinečná příležitost!

Pozemek o výměře 4 847 m² se skládá ze stavební části určené k rekreaci – zastavěná plocha (89 m²), na kterou navazuje ostatní plocha (913 m²) a přilehlé nezastavitelné části - ovocného sadu (3 845 m²). V sadu najdete několik ovocných stromů (třešně, jabloně...) i vlašský ořech. Dle územního plánu je zde možnost výstavby domu s jedním nadzemním podlažím s obytným podkrovím a jednu vedlejší stavbu (např. garáž).

K nabídce je jako BONUS přiložen propracovaný projekt dvoupodlažní dřevostavby včetně přípojek, který je již v pokročilé fázi schvalovacího procesu na stavebním úřadě. Na hranici pozemku je již zřízeno elektrické připojení. Blízké napojení na obecní vodovod a potenciální připojení na obecní kanalizaci jsou zaznamenány v územním plánu. Projekt zatím počítá s vybudováním jímky.

Obec Podsedice nabízí silniční spojení, vlakovou i autobusovou dopravu. Dálnice D8 je vzdálená pouhých 8 km, což zajišťuje snadný dojezd do Prahy (45 minut) i Ústí nad Labem (25 minut). V obci je malý obchod, školka a lékař, veškerou občanskou vybavenost pak poskytují nedaleké Litoměřice (20 minut) nebo Lovosice (10 minut).

Toto místo je ideální pro spojení drobného hospodaření s rekreací a výlety do okolí, jako například na hrad Hazmburk, rozhlednu Milešovka či jiné přírodní a historické skvosty Českého středohoří.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat – rád Vám pomohu uskutečnit Váš záměr na tomto krásném místě!
Číslo zakázky: 218-NP06039
Město: Podsedice
Celková plocha: 4847 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Odpad: Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Braňo Pažitka

Pažitka Braňo


 
Tel. na makléře:
+420 736 174 175

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?